Beypazarı Meslek Yüksekokulu ”Cam Boncuk Atölyesi ” Açıldı

A.Ü. Beypazarı Meslek Yüksekokulu’nda bulunan tam donanımlı, modern kuyumculuk ve döküm atölyelerine sahip El Sanatları Bölümü Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programına yeni bir atölye daha eklendi : ”Cam Boncuk Atölyesi”.

Kuyumculuk programını zenginleştirmek, farklı cam boncuk ve dekoratif objelerle tasarımlara boyut kazandırmak amacı taşıyan atölyenin açılışı Ankara Üniversitesi Rektörü’nün değerli Eşi Nebahat İBİŞ, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Koordinatörü Prof. Dr. Duygu DEMİRALP, Ankara Üniversitesi Burs Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Asuman SUNGURLUOĞLU ve Beypazarı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Timur GÜLTEKİN tarafından gerçekleştirildi.

Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerle buluşacak olan Cam Boncuk Üretim atölyesinde öğrenciler takı tasarımlarında kullanabilecekleri cam boncuklarını ve tasarladıkları figürleri üretebilecek ve farklı bakış açıları yakalayabilecekler.