DSC_0638DSC_0645 DSC_0654DSC_0659 DSC_0663DSC_0714 DSC_0718

Ankara Üniversitesi Beypazarı M.Y.O ,  ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayında açılan “Travel Expo Ankara” Fuarı’na katıldı.

Beypazarı M.Y.O ve Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu Uygulama Oteli tanıtımlarının gerçekleştirildiği fuara Beypazarı M.Y.O müdürü Prof. Dr. Timur GÜLTEKİN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gülhan GÜLDÜR, Turizm ve Seyahat Programı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özgür GÜLDÜ, Turizm Programı Öğretim Görevlileri Dr. Azade Özlem ÇALIK, Gül Seçil TAHMAZ, Nihat DEMİRTAŞ, İsmail KARAKUŞ, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. Aliye KURNAZ, Uygulama Oteli Sorumlusu Aytekin TİFTİKÇİ ile Beypazarı M.Y.O. öğrencileri katılmıştır.

Türkiye’nin turizm hizmeti veren işletmelerin katıldığı ve 4 gün süren etkinlikte öğrencilerimiz, firma temsilcileriyle bir araya gelme, kariyer planlarını oluşturmalarına yardımcı olacak staj, iş mülakatları vb. olanaklar yakalamıştır.