Aşçılık Program Tanıtımı
Aşçılık Programı     2015–2016 eğitim öğretim yılında hazırlıklarına ve gerekli alt yapı çalışmalarına başlamıştır. Okulumuz hali hazırda aşçılık eğitimi için gerekli her türlü donanım, uygulama mutfağı ve dersliklere sahip bulunmaktadır. Programımızda öğrencilerin meslek hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları teorik alt yapı ve uygulama deneyiminin yanında evrensel bir bakış açısına sahip geleceğin başarılı aşçılarının yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Programı başarıyla öğrenciler sektörün ihtiyaçları doğrultusunda aldıkları çağdaş ve nitelikli eğitim sayesinde meslek hayatlarını yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren konaklama ve yiyecek içecek işletmelerinde devam ettirme olanağına sahip olacaklardır.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılında ilk öğrencileri ile birlikte eğitim sürecine başlayan programda yer verilen tüm dersler,  öğrencilerin mezun olduktan sonra sektörde iyi bir edinmeleri adına hem pratik hem de teorik olarak desteklenmektedir.  Aşçılık mesleğinin sadece bir yemek pişirme eylemi değil aynı zamanda bilimsel bir sanat olduğunun bilincinde yol alan programdaki her tarif, içindeki güzelliklerin keşfedildiği yeni bir yolculuktur. Bu sayede sürekli üretip yeni lezzetlerin de keşfine çıkarak öğrenciler iş hayatına atılmadan önce deneyim sahibi olmaktadırlar. Ayrıca gıda sektöründe kariyerini başarıyla devam ettiren şefler de program öğrencilerine hem teorik hem de pratik bilgileri ile zaman zaman katkıda bulunmaktadır. Bunun yanında ulusal boyuttaki gastronomi yarışmaları, kamplar ve festivaller gibi etkinliklere bölüm öğretim elemanları ve öğrenciler eşlik etmektedirler. Program dahilinde yer alan moleküler gastronomi laboratuvarı öğrencilerin eğitim öğretim sürecine katkıda bulunmaktadır.